sunnuntai 2. joulukuuta 2012

8. Pakkasta

Heips! Olen nyt ollut ahkera viikonloppuna ja kirjoittanut kaksi postausta. Ehkä se korvaa sen etten ole nyt vähään aikaan kirjoittanut. Mutta siis täällä Porissa on jo lunta jonkun verran ja aamusti kun heräsin kymmenen aikoihin pakkastakin oli jo -17 astetta. Hirveän kylmää nyt on ja Zablilla olikin onneksi kaulakappaleellinen toppaloimi.
    Mentiin tänään aika aikasin tallille Annikan kanssa. Lähdettiin joskus puoli 12 aikaan ja vietiin Anette samalla töihin ja Annika haki tavaransa kaveriltaan. Tallilla Annika laittoi Vesselin karsinaan uuden  nimikyltin, koska siinä piti "päivittää" tiedot. Eli huomenna lähtee paperit postiin ja sitten Vesselistä tulee Annikan ikioma poni. Toivottavasti Zablistakin tulee vielä minun ja Aneten oma poni, kunhan meidän isä suostuu siihen. 

    Haettiin ponit siis sisälle ja harjattiin ne hyvin. Laitoin Zablille vaan villaloimen päälle ja suitset ja menin kentälle. Kävelin vähän aikaa löysillä ohjilla ja otin vähän ravia. Vesseli oli vähän pöhköllä päällä ja Annika päättikin sitten päästä sen kentälle vapaaksi juoksemaan. No minä vein sitten Zablin sisälle vähäksi aikaa kun se meinasi seota kun Vesu juoksi kentällä. Otin kameran ja kuvasin vähän Vesseliä. Kun Annika lopetti, hain ponin ja kiipesin takaisin selkään ja aloitin alusta. Menin vähän ravia ja laukkaa molempiin suuntiin ja yritin taivutella hyvin. Zabli oli vähän hidas tänään ja en halunnut ottaa raippaa, koska se olisi ruvennut vain jännittämään.
    Zabli meni ihan kivasti tänään ja olen huomannut, että oma tasapainoni on parantunut aika paljon. Yhdessä vaiheessa en tykännyt mennä ilman satulaa, koska meinasin aina tippua. Annika lopetti minua aikasemmin, joten se otti vähän kuviakin meistä. Menin aika kevyesti taas tällä kertaa. Vietiin ponit takaisin ulos loimet päällä. Nyt on tarhat jo vähän paremmassa kunnossa kun on pakkastakin ja uusi maastoreittikin tulee pian käyttöön. Se täytyy mennä heti testaamaan ponien kanssa. 

     Ajattelin tehdä jossain välissä ennen joulua vähän joululahja toiveita, mitä haluaisin. Onko jotain ideoita mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Hyvää 1. Adventtia ja joulun odotusta kaikille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti