sunnuntai 11. marraskuuta 2012

6. Kisat

Heips! Oltiin siis eilen siellä kisoissa Zilpalla. En nyt ottanut siellä paljoa kuvia, kun oli vähän kiire enkä ehtinyt. Keli oli eilen ja tänään vähän huono, satanut vaan vettä ja ollut ihan harmaata ja kylmää. Anette ja Annika oli tänään liikuttamassa ponit jo aamupäivällä, kun mennään meidän mummilaan tänään, kun on isäinpäivä.

   Mutta siis kisat alkoi 10 ja me oltiin toisessa luokassa (Helppo C:1 2000) ja Anette lähti ensimmäisenä ja minä toisteksi viimeisenä ja lähtöjä oli siis yhdeksän. Meidän piti lähteä tallille yhdeksän aikoihin, mutta päästiin lähtemään vasta joskus puoli kymmenen ja meillä olikin sitten tallilla aika moinen kiire. Harjasin Zablin nopeasti ja laitoin suojat. Varustettiin poni jo kokonaan tallilla ja laitettiin fleeceloimi päälle ja kamat vaan äkkiä autoon ja poni koppiin. Onneksi Zabli on helppo lastata joten päästiin lähtemään heti ja matkassa menikin ehkä vaan 5 minuuttia. 
                                       Kesällä 2012 Jazz T:n koulukisat    Anette kävi maksamassa osallistumismaksut ja otettiin poni heti pois kopista ja Anette menikin heti melkein verkkaamaan kun oli vähän kiire. Zabli meni verkassa tosi kivasti ja hikosi aika paljon jo siinä. Anette otti vähän ravia ja laukkaa molempiin suuntiin ja käveli sen aikaa kun odotettiin että on sen vuoro. Radalla poni olikin sitten tosi tahmea, eikä oikein liikkunut mihinkään, joten ei mennyt ihan putkeen Anetella. Zabli ei kuitenkaan ontunut tai mitään, mutta ei vaan liikkunut kunnolla ja oli ihan hikinen. Talutettiin ponia vähän aikaa kunnes menin sitten verkkaamaan.
    Otin verkassa sitten raipan ja yritin saada ponia vähän liikkumaan paremmin ja raipan kanssa se sitten liikkuikin. Otin vähän ravia ja laukkaa taas molempiin suuntiin ja kävelin taas odottaessa. Radalla taas huomasin alussa ettei oikein liikkunut, mutta yritin saada sen kumminkin menemään kaikki askel-lajit loppuun asti. Menihän se kaikki mitä piti, mutta työtä siinä kyllä olikin saada se menemään. Ja radalta poistuttaessa se ei meinannut jaksaa edes kävellä. 
                                        Kesällä 2012 Jazz T:n koulukisat
   Zabli ei kuitenkaan ontunut tai mitään, eli se oli vain jännittynyt ja väsynyt, vaikka sillä oli ollut keskiviikko-torstai vapaata ja perjantain vaan juoksutin sen. Tiedä sitten mikä sillä oli, kun on ennenkin mennyt maneesissa ihan hyvin.

   Mutta siis Anette sai siis 47% ja oli sijalla 8. eli viimeinen (yksi keskeytti ratansa). Minä sain 56% ja olin sijalla 6.
                                           Vesseli keväällä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti