torstai 8. marraskuuta 2012

4. Kuulumisia

Heips! Nyt on taas vähän jäänyt tää kirjoittaminen, anteeksi! Mutta meille kuuluu ihan hyvää, lumetkin on jo sulanut ja kenttä on tosi hyvässä kunnossa, tarhat taas sitäkin kauheammassa. Siis meidän ponien tarha on ihan kauheaa mutavelliä ja tallin omistaja sanoikin että tarhoihin tulisi haketta, sitä vain en tiedä että koskas sitä mahtaa tulla :/ 

   Poneilla oli eilen, keskiviikkona, hieronta. Vesselillä oli muistaakseni lavoissa pientä jumia ja Zablilla oli taas oikealla puolella. Tänään ainakin Zablilla on vapaata, Annika menee varmaan Vesselillä tänään kevyesti. Maanantaina Anette meni Zablilla ja minä menin sitten tiistaina. Ponilla oli silloin vähän energiaa, eikä oikein tahtonut toimia kunnolla. Eilen oli siis vapaata kun niillä oli se hieronta. Huomenna mennään aika kevyesti, kun on nyt ollut kaksi päivää vapaata ja lauantaina on kisat Zilpalla.



   Eli siis mennään Zablin kanssa lauantaina Zilpaan koulukisoihin. Anette ja minä osallistutaan samaan luokkaan, mikä on Helppo C:1 2000. Annika ja Vesu eivät nyt tule tällä kertaa kun Vesselillä ei ole satulaa ja se on vielä hieman toipilas. Mutta on ihan hyvä ettei Vesseli tule, koska muuten ponit olisivat koko ajan toistensa perään eikä siitä tulisi mitään. Mennään sinne kisoihin kopilla, koska Zabli menee kaksi rataa niin sitten se ei ole ihan laiska ja väsynyt kisoissa. Zilpa on kyllä siinä ihan kävelymatkan päässä, mutta on helpompi mennä kopilla.

   Yritän ehtiä viikonloppuna laittamaan niistä kisoista jotain kuvia ja postausta jos vain ehdin. Yritän myös tehdä esittelyä jossain välissä lopuista eläimistämme, tallista (kunhan olen tallilla yksin), omista varusteistani ja Zablin varusteista (mitä on todella paljon) ja ehkä huoneestanikin. Tekisin myös tänne blogiin eläimille omat esittelysivut ja olisin ne tehnytkin jo, mutta kun blogger ei oikein toimi eikä se anna lisätä gadgetteja, se on kuulemma rikki...

   Tuli nyt vähän tylsähkö postaus, eikä mulla ole mitään uusia kuviakaan ja ne yhdet kuvat mitä lupasin laittaa, on Annikalla jossain koneella ja en niitä nyt saa siltä, mutta laitan tähän nyt jotain vanhoja kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti